Business concepts & innovation

Fama Volat jaagt aan of ondersteunt bij innovatieve projecten. En wij maken het af met innovatieve business concepts die het hart van organisatie én klant raken. Dit kunnen nieuwe product- of serviceconcepten zijn, maar ook commerciële ideeën die zorgen voor groei. 

afspraak maken

Vernieuwing die raakt

Fama Volat helpt innoveren en vertaalt een vernieuwende koers effectief en creatief naar de praktijk.

“The payoff, with this strategic, well executed processs is amazing: turning customers’ ideas into real, tangible products builds incredible loyalty and engagement – two highly treasured commodities in our competitive marketplace.”

Fama Volat jaagt aan of ondersteunt bij innovatieve projecten. En wij maken het af met innovatieve business concepts die het hart van organisatie én klant raken. Dit kunnen nieuwe product- of serviceconcepten zijn, maar ook commerciële ideeën die zorgen voor groei. 

Daarnaast ontwikkelt Fama Volat spraakmakende campagne-producten om een propositie te ondersteunen of als conversation starter.

Wij geloven dat ondernemerschap de brandstof is voor innovatie. Daarom werken wij alleen met de meest handige en creatieve professionals. Getalenteerde like minded high potentials en professionals waar je op kunt bouwen. Gedreven mensen die het geheel beter maken én zelf een ondernemende droom hebben.

Je leest het goed. Naast verschil maken voor klanten bieden wij een ‘entrepreneurial ontwikkeltraject’. Een traject van twee jaar waarin je jezelf en jouw business idee uitvindt en ontwikkeld. Stap voor stap. Wij vervullen hierin de rol van final employer én launching entrepreneur. Zodat je op alle vlakken klaar bent om solo uit te vliegen, met een aanbod dat werkt.

Services

Innovatie strategie
CX strategie
CX optimalisatie
CX culture
Customer Journey optimalisatie
Evidence based creativity
Propositie ontwikkeling
Service design thinking
Prototyping
Design Sprint
Multiple prototyping Sprint
Lean validation

Leuk je te ontmoeten!

Wij zijn altijd op zoek naar creatieve geesten, samenwerkingen en nieuwe uitdagingen. Bel met Bas Corstjens of kom langs voor een koffie, of twee.

📞 +31  (0)6 58 79 25 12
📧 bas.corstjens@famavolat.com
🏢 Europalaan 500
3526 KS Utrecht

Neem contact op