Fama Volat Fashion

Dit is de FV1, de eerste 100% organische (GOTS certified) én veganistisch sweater van Fama Volat.De FV1 wordt speciaal voor jou geproduceerd en daarom duurt het een week voordat je hem binnen hebt. Het mooiste is echter ons Profit for Planet principe. De opbrengst van de trui, het aankoopbedrag minus de maak- en verzendkosten, gaat 100% naar Natuurmonumenten.

Fama Volat is een reclamebureau en verdient haar geld met reclame bedenken en maken. Dus als jij met een trui van ons reclame loopt dan hebben wij ons doel al bereikt. Dan storten we de profit graag terug naar de planet. Uh ja, we hadden de trui ook goedkoper kunnen maken en niks kunnen geven aan Natuurmonumenten. Maar wij vinden dat een erg belangrijk doel en daarnaast geloven we, als reclamebureau, natuurlijk wel in branding. Wij denken dat het aankoopbedrag jou wel waard is met Fama Volat logo en de kwaliteit van de FV1.

De FV1 is een limited edition. De minst verkochte kleur gaat er over een jaar uit en wordt dan vervangen door een nieuwe kleur. Kies jij voor zwart, navy-blauw of lavagrijs?