Nieuwjaarsgeschenk

Het afgelopen jaar hebben we weer vol trots voor onze klanten mogen werken. Samen hebben we de wereld een stukje mooier gemaakt. Onderstaand vind je organisaties waarvoor we aan de slag zijn gegaan. Deze bevatten krachtige verhalen, inspiratie en voor iedereen een passend geschenk.

Het is aan jou: onderaan de pagina kan je aan ons doorgeven welk geschenk het beste bij je past. Lees het even door en laat het ons je keuze weten, dan zorgen wij dat het jouw kant op komt!

Plastic Soup Foundation

Een organisatie met een missie: de tsunami van plastic soep zo snel mogelijk te stoppen.

Dát is kort gezegd de missie van Plastic Soup Foundation. Om dat doel te bereiken legt Plastic Soup Foundation graag de vinger op de zere plek, vooral bij de industrie en de overheid. 

Kies de plastic Soup Bottlebag, een tas gemaakt van gerecycled plastic soup plastic.

Maame Tumi

Maame Tumi is een organisatie die zich inzet voor Ghanese vrouwen. Ze verkopen unieke, kleurrijke en handgemaakte producten. ‘Maame’ betekent vrouw en ‘Tumi’ betekent kracht in de lokale Twi taal. Zo vertelt Maame Tumi het verhaal over ‘krachtige vrouwen’, de makers van onze producten, die door de verkoop financieel onafhankelijk kunnen worden.

Kies het handgemaakt kookschort met unieke opdruk.

Teun Toebes

Op 21-jarige leeftijd maakte Teun Toebes de gedurfde keuze om in een verpleeghuis te gaan wonen, om zich in te zetten voor de zorg en een samenleving waarin mensen met dementie geprikkeld blijven in hun dagelijks leven. In zijn boek, VerpleegThuis, beschrijft hij op ontwapenende wijze het leven op de gesloten afdeling.

Kies voor het boek VerpleegThuis van Teun Toebes.

Healthy Seas Sock

Healthy Seas Socks worden deels gemaakt van oude visnetten. Deze zogenaamde ghost nets worden achtergelaten of verloren in de oceaan. Door ze op te duiken krijgen koralen weer de kans om op de bodem te groeien, blijven zeedieren er niet in hangen en voorkomen we extra plastic soep.

Kies voor Healthy Seas Socks gemaakt van gerecyclede visnetten.

Fat Forest          

Het regenwoud is de nummer 1 strijder tegen klimaatverandering. Maar iedere 2 seconden wordt er een voetbalveld aan bos vernietigd en regelmatig vervangen door monocultuur plantages. Fat Forest gebruikt ingrediënten die van nature in het regenwoud groeien. Fat Forest wil de skin care industrie veranderen met dit duurzame alternatief, en ontbossing stoppen.

Kies voor Fat Forest verzorgingsproducten