Better branding
for a better world

Fama Volat S. staat voor sustainable en is opgericht om impactvolle merken te ondersteunen op het gebied van branding, communicatie en productinnovatie. Naast de kennis en kunde van Fama Volat werkt S. met B-Leaders en een eigen model om een maximale impact te realiseren voor sustainable merken.    
S. is continu op zoek naar merken die bijdragen aan één of meerdere UN Sustainable Development Goals. Het gezamenlijk creëren van een positieve impact staat bij S. voorop. Vanuit deze positie heeft S. meer mogelijkheden om samenwerkingen aan te gaan, ook met start- en scale-ups.
Klanten van het label zijn o.a. Healthy Seas Socks, dat sokken maakt van achtergebleven visnetten, de startup Picoo dat met technologie kinderen vaker en samen buiten wil laten spelen en buymeonce.com, een Internationale webshop voor duurzame merken.

Business as a force for good

B-Corp is een beweging en certificering voor bedrijven die de kracht van hun organisatie inzetten als een Force for good. Merken zoals Tony Chocolonely, Auping, Patagonia en Ben & Jerry’s zijn voorbeelden van B-Corporations een duidelijke voorlopersrol in hun markt. De B-Corp certificering is waardevol voor het definiëren van je doelstellingen en het borgen van hoge standaarden binnen je organisatie.    
Wij helpen bedrijven met het aanvragen en behalen van een B-Corp certificering. Interesse in B-Corp en de voordelen voor jouw organisatie? Neem dan contact op met onze B-Leaders Martijn of Thomas.  

S. Work