Button Text
Vacature
Tilburg
40 uur

Stage AI creatie

Ben jij wild van generatieve creatie? Ga je los in MidJourney, RunWay, StableDiffusion en ElevenLabs. Wil je de komende periode experimenteren, creëren en leren hoe je de meest uiteenlopende AI tools kunt inzetten om de mooiste campagnes mee te maken? Dan is dit de stage voor jou!

Over Fama

Onafhankelijk & onbevangen

We benaderen ons werk met deze filosofie in het achterhoofd. Door het combineren van sociale psychologie, gedragswetenschap en creativiteit, creëren we spraakmakende oplossingen. Met een uitgesproken aanpak in communicatie, media en PR geven we het werk vleugels. Nu en in de toekomst.

Wij zitten bewust verspreid door het hele land. Altijd dichtbij klanten, talent en kennis, met direct toegang tot ons hele netwerk van specialisten.

Jij brengt
  • Liefde voor het creatieve vak, met name design en animatie
  • Tomeloze interesse in alles wat met generatieve AI te maken heeft
  • Je hebt kennis van Adobe, Discord en tools als MidJourney (mag ook een andere AI zijn, of je leert heel snel)
  • Je bent ambitieus, nieuwsgierigheid en inventief
  • En ook lekker  proactief (pakt graag door)

Jij gaat

Samen met een klein team alle mogelijkheden van generatieve AI verder onderzoeken en toepassen. Van beeld tot tekst en van animatie to audio. Experimenteren en creëren. Voor lopende campagnes, losse creatieve ideeen en alles daar tussenin.

Wij bieden
  • Een toffe, uitdagende fulltime meewerkstage in een groeiende, ambitieuze organisatie
  • Creatief team met veel plek voor eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling
  • Een stagevergoeding, lunch, toegang tot Sonos (mits je een goede muzieksmaak hebt en veel vrijheid.

Wil je meedoen?

Stuur een mail, liefst met wat leuk AI werk naar Joris (Joris.verhaak@famavolat.com). Als je vragen hebt kan je ook bij hem terecht.

Als bedrijf, maar vooral als mensen, geloven wij in een inclusieve en diverse samenleving. Het is de missie van Fama Volat om spraakmakend werk te maken waar mensen over praten. Dat kan alleen wanneer we begrijpen hoe onze maatschappij werkt. Als bedrijf willen we een gezonde weerspiegeling zijn van onze samenleving. Daarom omarmen we een divers en inclusief personeelsbeleid.

Angelic mother and child in desert

Join the Famaly