Zóveel om zuinig op te zijn

Wat zou jij als eerste meenemen als je huis in brand staat? Je fotoalbums, een sieraad wat ooit van je oma is geweest. Of misschien wel je favoriete kunstwerk. Iedereen heeft wel iets waar die veel waarde aan hecht. Dierbare dingen die je koestert. En daar mogen we best eens wat vaker bij stilstaan. Want er is zóveel om zuinig op te zijn. Het nieuwe campagne thema dat we voor ZLM bedachten. En waarmee we de mooie kant van ‘zuinig’ belichten. Een leuke invalshoek voor een van oorsprong Zeeuws bedrijf.

We introduceerde het thema met een video waarin onder andere klanten van ZLM tonen waar zij zuinig op zijn. Van een collectie voetbalshirts tot een old-school Harley-Davidson. Wat tevens geresulteerd heeft in mooie klantverhalen.

Dat ZLM zelf ook zuinig is op wat voor hen belangrijk is, bewijzen ze al geruime tijd. Klanten geven ZLM het hoogste rapportcijfer van alle verzekeraars. En zo is ZLM al 11 jaar op rij verkozen tot beste verzekeraar. Dat snappen we goed, want voor het tweede jaar geeft ZLM een mooi geldbedrag terug. Maar liefst 15 miljoen! Want minder claims vorig jaar, betekent geld terug dit jaar. En ook voor deze mooie actie ontwikkelde we een video.