Button Text

Zeven van je leven

DELA

Praten over de dood, laat staan je laatste wensen, is voor veel Nederlanders een lastig onderwerp. Toch wil DELA graag dat gesprek openen bij deze doelgroep. Tijdig je laatste wensen delen met elkaar is namelijk een belangrijk onderdeel van waardig afscheid nemen. Echter realiseren we ons ook dat men dit onderwerp liever vermijdt of over iets anders praat.

Bij coöperatie DELA geloven we in een waardig afscheid voor iedereen, maar vooral in mooie momenten met elkaar. Muziek maakt van die mooie momenten, levendige herinneringen. Muziek neemt ons mee terug in de tijd. Het vertelt het verhaal van ons leven en onze liefsten. Een paar seconden van een bepaald nummer zijn vaak al voldoende om weer even op papa’s voeten door de woonkamer te dansen of om oma’s favoriete stoofpot te ruiken. Daarom vraagt DELA naar de belangrijkste nummers uit jouw leven. DELA presenteert de Zeven van je Leven.

Play icon
Play icon
Play icon
Play Video
Close icon
Close icon
Close icon

Televisie commercial

Dela hecht enorm veel waarde aan echtheid en oprechtheid van hun campagnes. Daarom worden de hoofdrollen van hun TV commercials en reclames vaak vertolkt door gewone consumenten. Mensen die echte en oprechte emoties laten zien, geen acteurs met gespeelde emoties. In nauwe samenwerking met Halal en regisseur Andreas Pasvantis hebben we 9 koppels geselecteerd voor een experiment.
We hebben hen gevraagd om na te denken over de 7 van hun leven, en deze voor het oog van de camera te delen met een dierbare. De kandidaten wisten van elkaar niet welke nummers ze geselecteerd hadden en waarom. Hierdoor ontstonden er bijzondere open gesprekken en indrukwekkende emotionele momenten. Dat experiment resulteerde in 3 TV commercials, een making of en fotografie.
No items found.
No items found.
Bonduelle
Rebrand to playful purpose
Brand strategy
Campaign
Media & PR
Bavaria
WK - Hele gekke tijden
Campaign
Activation
Gemeente Eindhoven
Parkhuisje #3
Behaviour
Activation
Nudge vh jaar