Button Text
Specialisme

Campaign

0
3

Dat ene spraakmakende verhaal, dat je nooit meer vergeet. Wij ontwikkelen merk-, product-, gedrags- en wervingscampagnes met dat doel. Campagnes die het publiek raken en impact maken. Middelenonafhankelijk, op de massa en soms heel klein op een niche. Totaalverhalen die gaan vliegen. 

Spraakmakend en impactvol

Alles draait om dat ene spraakmakende idee, met als resultaat: impact maken! De basis hiervoor ligt in het Buzz Canvas Model waarin we inzichten uit ondermeer sociale psychologie en gedragswetenschap verwerken. Dat combineren wij met middelenvrij 'earned' denken en ongepolijste creativiteit. Op die manier bouwen wij nieuwswaardige campagnes die tongen losmaken en doelen halen.

Jahoor, een evergreen
#Carnavalvrij. Merk-waardig. Ons verhaal achter het Shirt. Zomaar een paar campagnes die aan ons vastplakken als kerst aan Mariah Carey. En stiekem zijn we daar best trots op. Omdat ze vertegenwoordigen waar wij in geloven en hard voor werken. Campagnes die doorverteld werden, het nieuws haalden. Die impact hadden binnen de doelgroep én op het merk. Toen, en nu soms nog steeds.

Wat we doen

  • Conceptontwikkeling
  • Campagnestrategie
  • 360o campagnes
  • Comms planning
  • Design & visualisatie
  • Creatieve productie
Bonduelle
Rebrand to playful purpose
Brand strategy
Campaign
Media & PR
Bavaria
WK - Hele gekke tijden
Campaign
Activation
Jumbo
Good Vibes
Campaign
Activation
Esprix award
Specialismen
Brand strategy

Branding geeft merken kracht om impact te maken. Om boven het maaiveld uit te komen. Wij combineren sociale psychologie met creativiteit voor het ontwikkelen van merken met een uitgesproken persoonlijkheid.

0
1
0
1
Behaviour

Aan de hand van slimme interventies (mobiliteit, afval en verduurzaming) weten we gedrag te sturen en massa in beweging te brengen. Creativiteit en effectiviteit gaan hand-in-hand bij het inzetten van onderzoek en beïnvloedingstechniek.

0
2
0
2
Activation

Creativiteit die blijft hangen én scoren. Wij kijken naar de creatieve potentie van jouw boodschap en activeren het direct op een spraakmakende manier binnen de doelgroep.

0
4
0
4
Media & PR

Een goed verhaal laten vliegen. Dat vereist slimme timing, messaging en media inzet. Wij weten hoe de beste mix van earned, paid en collabs in elkaar zit. Om recht te doen aan het creatieve idee, en de aandacht en invloed te vinden die je zoekt.

0
5
0
5