Button Text
Specialisme

Media & PR

0
5

Een goed verhaal laten vliegen. Dat vereist slimme timing, messaging en media inzet. Wij weten hoe de beste mix van earned, paid en collabs in elkaar zit. Om recht te doen aan het creatieve idee, en de aandacht en invloed te vinden die je zoekt.

Wij denken middelenvrij

Hè? Maar jullie doen toch media? Klopt, maar we zitten aan niks vast. Wij zijn geen mediabureau. Elke uitdaging benaderen wij op een nieuwe manier. We kijken naar het earned potentieel, verkennen de mogelijke samenwerkingen en vullen met paid media de gaten op om impact te garanderen.

Dit doen we samen met bestaande mediabureaus, exploitanten en soms helemaal zelf. No-nonsense, met de focus op de beste match met het creatieve idee en maximale impact op jouw doelstelling.

De '10-20-70 regel'
Hoe geef je spraakmakend werk vleugels? Dan moet je anders naar media en comms planning kijken. Onze '10-20-70 regel' zorgt ervoor dat alle betrokken partijen zich niet blind staren op bereik of performance, maar oog houden op meer creatieve en verrassende manieren om de doelgroep te bereiken. Zo blijf je met elkaar innoveren, zonder impact in te leveren.

Earned, Paid & Collabs
Wij combineren PR-matig denken met creatieve slagkracht om earned impact maken. We creëren langdurige samenwerkingen met influencers, merken en events om op een duurzame manier aandacht te houden. En vullen dat aan met alle mogelijke paid media om het totaal effect te versterken.

Wat we doen

  • Comms planning
  • Marketing PR
  • Mediastrategie & regie
  • Media executie
  • Influencer marketing
  • Branded collaborations

Bonduelle
Rebrand to playful purpose
Brand strategy
Campaign
Media & PR
Stichting Kledingbank Eindhoven
Merk-waardig
Behaviour
Activation
Media & PR
SAN Award
Special Ops
AR Vacatattoo
Campaign
Activation
Media & PR
SAN Award
Specialismen
Brand strategy

Branding geeft merken kracht om impact te maken. Om boven het maaiveld uit te komen. Wij combineren sociale psychologie met creativiteit voor het ontwikkelen van merken met een uitgesproken persoonlijkheid.

0
1
0
1
Behaviour

Aan de hand van slimme interventies (mobiliteit, afval en verduurzaming) weten we gedrag te sturen en massa in beweging te brengen. Creativiteit en effectiviteit gaan hand-in-hand bij het inzetten van onderzoek en beïnvloedingstechniek.

0
2
0
2
Campaign

Dat ene spraakmakende verhaal, dat je nooit meer vergeet. Wij ontwikkelen merk-, product-, gedrags- en wervingscampagnes met dat doel. Campagnes die het publiek raken en impact maken.

0
3
0
3
Activation

Creativiteit die blijft hangen én scoren. Wij kijken naar de creatieve potentie van jouw boodschap en activeren het direct op een spraakmakende manier binnen de doelgroep.

0
4
0
4