Button Text
Specialisme

Activation

0
4

Creativiteit die blijft hangen én scoren. Wij kijken naar de creatieve potentie van jouw boodschap en activeren het op een spraakmakende manier binnen de doelgroep. Wij creëren nieuwe en verbeteren bestaande experiences en zijn dagelijks bezig met events, creative media en innovatie. No-nonsense, met de focus op maximale impact op creativiteit, activatie én jouw doelstelling.

Innoveren en experimenteren zit in ons DNA

Verrassen, confronteren en mobiliseren. Een sterke activatie doet dit alles in een keer. Speelt met verwachtingen, associaties en geeft daar vervolg aan.
Wij creëren activaties met PR-gedachte in de kern. Omdat we geloven dat een activatie op de eerste plaats earned impact moet maken, echt doorvertelwaardig moet zijn.

Activeren is experimenteren met innovatie
Een goede activatie zoekt de grenzen op, verlegt ze als het kan. Elke nieuwe (of vergeten) technologie biedt mogelijkheden. Wij prototypen, onderzoeken en testen graag. Van pratende zonnelampjes tot LEDwagens die jouw auto realtime taxeren. Een innovatief experiment activeert vaak niet alleen de doelgroep, maar ook hele nieuwe mogelijkheden binnen een merk.

Wat we doen

  • Merkactivatie
  • Creative media
  • Guerilla marketing
  • Experimentele activaties & innovatie
  • Experience marketing
Bavaria
WK - Hele gekke tijden
Campaign
Activation
Gemeente Eindhoven
Parkhuisje #3
Behaviour
Activation
Nudge vh jaar
Jumbo
Good Vibes
Campaign
Activation
Esprix award
Specialismen
Brand strategy

Branding geeft merken kracht om impact te maken. Om boven het maaiveld uit te komen. Wij combineren sociale psychologie met creativiteit voor het ontwikkelen van merken met een uitgesproken persoonlijkheid.

0
1
0
1
Behaviour

Aan de hand van slimme interventies (mobiliteit, afval en verduurzaming) weten we gedrag te sturen en massa in beweging te brengen. Creativiteit en effectiviteit gaan hand-in-hand bij het inzetten van onderzoek en beïnvloedingstechniek.

0
2
0
2
Campaign

Dat ene spraakmakende verhaal, dat je nooit meer vergeet. Wij ontwikkelen merk-, product-, gedrags- en wervingscampagnes met dat doel. Campagnes die het publiek raken en impact maken.

0
3
0
3
Media & PR

Een goed verhaal laten vliegen. Dat vereist slimme timing, messaging en media inzet. Wij weten hoe de beste mix van earned, paid en collabs in elkaar zit. Om recht te doen aan het creatieve idee, en de aandacht en invloed te vinden die je zoekt.

0
5
0
5