Button Text
Specialisme

Brand strategy

0
1

Onderscheidende branding geeft merken de kracht om impact te maken. Om boven het maaiveld uit te komen. En ook succesvolle campagnes starten met een goede, doelgerichte merkstrategie en positionering. Wij combineren sociale psychologie met creativiteit voor het ontwikkelen van merken met een uitgesproken persoonlijkheid.

Spraakmakende merken, een dominante persoonlijkheid

Basis voor al ons werk is het Buzz Canvas Model waarin we inzichten uit ondermeer sociale psychologie en gedragswetenschap verwerken. Dat maakt het effect van marketing en communicatie op mensen groter. En ons werk beter.

Merken met een uitgesproken persoonlijkheid Psycholoog Carl Gustav Jung gebruikte archetypes om alle persoonlijkheden van de mens te structureren. De dominante persoonlijkheid, want wij hebben er meerdere. Een dominante persoonlijkheid is ook toe te kennen aan een merk. In communicatie gebruiken we deze om merken te positioneren en uitgesproken herkenbaar gedrag te creëren.

Wat we doen

  • Merknaam en merkidentiteit
  • Merkstrategie
  • Merkpositionering
  • Insights onderzoek
  • Motus 'merkpersoonlijkheid' onderzoek
  • Merkdesign
  • Merkcampagnes
  • Interne / externe merkactivatie
Bonduelle
Rebrand to playful purpose
Brand strategy
Campaign
Media & PR
Specialismen
Behaviour

Aan de hand van slimme interventies (mobiliteit, afval en verduurzaming) weten we gedrag te sturen en massa in beweging te brengen. Creativiteit en effectiviteit gaan hand-in-hand bij het inzetten van onderzoek en beïnvloedingstechniek.

0
2
0
2
Campaign

Dat ene spraakmakende verhaal, dat je nooit meer vergeet. Wij ontwikkelen merk-, product-, gedrags- en wervingscampagnes met dat doel. Campagnes die het publiek raken en impact maken.

0
3
0
3
Activation

Creativiteit die blijft hangen én scoren. Wij kijken naar de creatieve potentie van jouw boodschap en activeren het direct op een spraakmakende manier binnen de doelgroep.

0
4
0
4
Media & PR

Een goed verhaal laten vliegen. Dat vereist slimme timing, messaging en media inzet. Wij weten hoe de beste mix van earned, paid en collabs in elkaar zit. Om recht te doen aan het creatieve idee, en de aandacht en invloed te vinden die je zoekt.

0
5
0
5