Button Text
Esprix award

Jaarlijks zoekt Jumbo 20.000 nieuwe bijbaners voor winkels en distributiecentra. Jongeren in hun eindexamenjaar zijn een interessante doelgroep; een lange zomervakantie voor de boeg en gefocust op geld verdienen. Maar hoe bereik je jongeren die al honderden advertenties zien en nu ook nog eens in een stressvolle periode zitten?

Jongeren bereik je door ze te helpen, niet te storen. Samen met populaire TopNotch-artiest Bente maakten we een speciale track genaamd "Morgen". Het nummer reflecteert de examenperiode en bevat een 15 minuten durende outro met binaurale beats om stress te verminderen en concentratie te vergroten. Tijdens de campagne sprak Bente met de doelgroep in een podcast over de examens, terwijl ze foodtips kregen van de Jumbo foodcoach. Naarmate de examenperiode vorderde, activeerden we de doelgroep via Spotify, social media en YouTube om te solliciteren

250.000
streams Morgen
6 miljoen
views
+54%
aantal hires
Play icon
Play icon
Play icon
Play Video
Close icon
Close icon
Close icon

No items found.
Yvonne van Rooij-Huijbregts
Jumbo / Senior campagne marketeer
“Het gestelde doel van een stijging van 30% in het aantal hires is met de stijging van 56% ruim overschreden. Wat een prachtig resultaat”
No items found.
Bonduelle
Rebrand to playful purpose
Brand strategy
Campaign
Media & PR
Bavaria
WK - Hele gekke tijden
Campaign
Activation
Gemeente Eindhoven
Parkhuisje #3
Behaviour
Activation
Nudge vh jaar