the rumour has wings

Fama Volat is een marketing communicatiebureau met vier vestigingen gespecialiseerd in positionering en spraakmakende campagnes. De Eindhovense vestiging richt zich op positionering en activatie voor merken. Tilburg creëert verrassende digitale ervaringen en content. In Amsterdam focussen we ons op experience. Fama Volat ‘s-Hertogenbosch heeft specialisten op het gebied van strategie en onderzoek. Daar kunt u terecht voor communicatievraagstukken voor b2b en (semi) overheden. Fama Volat S. richt zich uitsluitend op het accelereren van sustainable brands. 

Fama Volat combineert wetenschap en creativiteit op een pragmatische manier. Basis voor al ons werk is het Buzz Canvas Model waarin we inzichten uit ondermeer sociale psychologie en gedragswetenschap verwerken. De effecten en impact van uw marketing en communicatie worden daardoor groter. En ons werk beter.

Meer over onze visie en methodiek leest u in de gratis whitepapers op deze site. Voorbeelden van toepassingen in ons werk vindt u onder Cases.

Fama Volat is Latijn voor ‘het gerucht krijgt vleugels’. Deze woorden komen uit de Aeneid, het klassieke werk van de Romeinse dichter Vergilius. De engel Fama vertelt de verhalen door met haar bazuin. Daarmee is het de oudste verwijzing naar mond-tot-mondreclame. En dat is waar Fama Volat voor staat: spraakmakend werk waar mensen over praten.

Fama Volat

Bekijk alle galleries →

Wij investeren in langdurige klantrelaties waarin creativiteit en ons werk – voor en met klanten – ieder jaar beter wordt. Ons bureau gelooft in middelenonafhankelijke ideeën. Wij hebben daarom geen productie in huis, maar onze ervaren projectmanagers kunnen alle mogelijke middelen en media produceren met uw of onze eigen leveranciers: van traditioneel print en televisiecommercials tot events, pr en social content.

Fama Volat is lid van de VIA, de Vereniging Erkende Adviesbureaus, en begunstiger van het SWOCC dat wetenschappelijk onderzoek doet naar commerciële communicatie. In 2021 wordt Fama Volat een gecertificeerd B-Corp.

we’re a media independent agency

Fama Volat heeft geen traditionele bureaustructuur met accountmanagers. Inhoudelijk aanspreekpunt is altijd een senior strateeg of creatief. De teams worden aangestuurd door ervaren bureaumensen: in Eindhoven zijn dat Levi Sars, Joris Raaijmakers en Tamberly Husson. In Amsterdam Wietse Rekers en Linda Franse en in ‘s-Hertogenbosch Nick van de Hei en Thijs van Gerwen. Bij onze gespecialiseerde social & digital hub kunt u contact opnemen met Joris Verhaak of Carmen Roovers. Fama Volat S. wordt geleid door Jeroen Manders en B-Leader Martijn Lavoir.

Creatie en strategie kunnen uitsluitend functioneren met een sterk organisatorisch fundament van projecten en producties. Sandra van de Velde (040) en Linda Franse (020) en hun teams maken waar wat Fama Volat bedenkt en belooft.

Eindhoven

Torenallee 42-64
5617 BD Eindhoven
info@famavolat.com
Office number: +31(0)4 08 44 28 51
Tamberly Husson: +31 (0)6 21 71 24 41

Amsterdam

Gedempt Hamerkanaal 179
1021 KP Amsterdam
info@famavolat.com
Linda Franse: +31 (0)6 24 72 11 76

‘s-Hertogenbosch

Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch
info@famavolat.com
Nick van de Hei: +31 (0)6 83 23 92 70

Tilburg

Burgemeester Stekelenburgplein 199
Unit 1.10
5041 SC  Tilburg
info@famavolat.com.
Office number: +31(0)13 203 21 83
Carmen Roovers: +31 (0)6 15 42 03 20