the rumour has wings

Fama Volat is een marketing communicatiebureau met drie vestigingen gespecialiseerd in positionering en spraakmakende campagnes. De Eindhovense vestiging richt zich op positionering en activatie voor merken. In Amsterdam focussen we ons op challenger brands en pr. Fama Volat ‘s-Hertogenbosch heeft specialisten op het gebied van strategie en onderzoek. Daar kunt u terecht voor communicatievraagstukken voor b2b en (semi) overheden.

Fama Volat combineert wetenschap en creativiteit op een pragmatische manier. Basis voor al ons werk is het Buzz Canvas Model waarin we inzichten uit ondermeer sociale psychologie en gedragswetenschap verwerken. De effecten en impact van uw marketing en communicatie worden daardoor groter. En ons werk beter.

Meer over onze visie en methodiek leest u in de gratis whitepapers op deze site. Voorbeelden van toepassingen in ons werk vindt u onder Cases.

Fama Volat is Latijn voor ‘het gerucht krijgt vleugels’. Deze woorden komen uit de Aeneid, het klassieke werk van de Romeinse dichter Vergilius. De engel Fama vertelt de verhalen door met haar bazuin. Daarmee is het de oudste verwijzing naar mond-tot-mondreclame. En dat is waar Fama Volat voor staat: spraakmakend werk waar mensen over praten.

Fama Volat

Bekijk alle galleries →

Wij investeren in langdurige klantrelaties waarin creativiteit en ons werk – voor en met klanten – ieder jaar beter wordt. Ons bureau gelooft in middelenonafhankelijk ideeen. Wij hebben daarom geen productie in huis maar onze ervaren projectmanagers kunnen alle mogelijke middelen en media produceren met uw of onze eigen leveranciers: van traditioneel print en televisiecommercials tot events, pr en social content.

Fama Volat is lid van de VEA, de Vereniging Erkende Adviesbureaus, en begustiger van het SWOCC dat wetenschappelijk onderzoek doet naar commerciele communicatie.

Fama Volat heeft geen traditionele bureaustructuur met accountmanagers. Inhoudelijk aanspreekpunt is altijd een senior strateeg of creatief. De teams worden aangestuurd door ervaren bureaumensen: in Eindhoven zijn dat Thomas Creemers, Levi Sars en Joris Raaymakers, in Amsterdam Wietse Rekers en in ‘s-Hertogenbosch Nick van de Hei en Thijs van Gerwen.

we’re a media indepenedent agency

Creatie en strategie kunnen uitsluitend functioneren met een sterk organisatorisch fundament van projecten en producties. Sandra van de Velde (040) en Anke van der Zanden (020) en hun teams maken waar wat Fama Volat bedenkt en belooft.

Eindhoven

Torenallee 42-64
5617 BD Eindhoven
info@famavolat.com
+31(0)4 08 44 28 51
Thomas Creemers: +31 (0)6 526 87 250

Amsterdam

Gedempt Hamerkanaal 137
1021 KP Amsterdam
info@famavolat.com
Wietse Rekers: +31 (0)6 30 83 84 88

‘s-Hertogenbosch

Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch
info@famavolat.com
Nick van de Hei: +31 (0)6 83 23 92 70

Tilburg

p/a Schijfstraat 12
5061 KB Oisterwijk
info@famavolat.com
Carmen Roovers: +31 (0)615420320